On järkevää lisäeristää yläpohja kattoremontin yhteydessä. Meiltä saat tarjouksen joka sisältää myös lisäeristeet tarvittavine aputöineen. (tuulenohjaimet,kulkutiet välitilaan ja tarkoitukseen sopivan eristeen. Tarvittaessa korotamme kattoa tarpeellisen eriste vahvuuden ja riittävän tuuletuksen saavuttamiseksi. Lisäeristäminen kattoremontin yhteydessä on kokonaisedullinen ratkaisu. Jo yli 90% remonteista käsittää myös energiatehokkuuden parantamista.

Meiltä saat tarvittaessa koko projektin “avaimet käteen” periaatteella aina suunnittelusta toteutukseen tai vaihtoehtoisesti voimme antaa urakkatarjouksemme pelkästä toteutuksesta jos sinulla on suunnitelmat jo valmiina.

Lisälämmöneristys sisältyy

  • Kartoitamme mahdolliset lämpöeristeiden puutteet, rakenneongelmat ja vauriot.

  • Teemme suunnitelman lisälämpöeristämisestä, uusista rakenteista ja rakenteiden tuuletuksesta.

  • Korjaamme katon ja ulkoverhouksen vauriot ja tarvittaessa rakenteet.

  • Asennamme lisälämpöeristeet, huolehdimme rakenteiden riittävästä tuuletuksesta. Asennamme eristeet joko puhaltamalla tai levytuotteina.

  • Käytämme ainoastaan korkeatasoisia puukuitueristeitä, jotka sopivat hyvin korjausrakentamiseen.

Olemme luotettava ja laadukas rakentaja

Työt tehdään aina sovitusti ja siististi sekä tyytyväisyystakuulla. Siivoamme aina jäljet projektin päätyttyä. Rakentaminen ja asennukset tehdään tarkasti ja turvallisesti, vankalla kokemuksella. Uudisrakentaminen tehdään aina sopimuksen mukaan asiakkaan tarpeille räätälöidysti.

Varaa itsellesi luotettava rakentaja ja

Pyydä tarjous